Nationaal Convenant Gemeenschapskracht

Tijdens de Tweede Nationale Dialoog Gemeenschapskracht, die op 30 maart tijdens het We Doen Het Samen festival plaatsvond, is een start gemaakt met het Nationaal Convenant Gemeenschapskracht.

Het doel van het convenant is om gemeenschapskracht in onze samenleving een vaste plek te geven en verder te ontwikkelen. Het convenant biedt hiervoor een kader.

Dit document is pas het startpunt. In de loop van de komende maanden gaan we het Convenant aanscherpen op basis van de input van iedereen die wil meedenken. En natuurlijk zullen we belangrijke systeempartijen, zoals de Tweede Kamer, het ministerie van VWS, de VNG en ZN, betrekken bij de inhoud. Het moet een breed gedragen convenant worden.

Het is de bedoeling om nog dit jaar het Convenant in definitieve vorm te publiceren. 

Suggesties voor de tekst zijn van harte welkom! Dat kan door je commentaar hier als reactie te plaatsen. Je kunt een account aanmaken, maar dat hoeft niet.

Je kunt het concept convenant hier downloaden.

 

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Over ons

Nederland Zorgt Voor Elkaar is het landelijk netwerk van bewonersinitiatieven die zich bezighouden met welzijn, wonen en zorg.

 
Contact

e-mail de helpdesk
06 - 28 87 28 20
 

Volg ons

   

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

 

 

 

 

 

 

 
Cookie-instellingen